facebook

Люди зі сльозами втікали з будинків: сильний землетрус сколихнув центр Італії

У середу, 25 квітня, в центральній частині Італії стався сильний землетрус, який експерти оцінили магнітудою 4,2, а його епіцентр був приблизно за кілометр від маленького містечка Аквавіва ді Коллекрос.

Про це повідомив сайт The Local.

Люди у сусідній Сан-Джакомо в сльозах втікали зі своїх будинків. Тремтіння було відчутне по всій довжині узбережжя регіону аж до Пескара в Абруццо і далеко на південь від Апулії.




Спочатку ми почули легкий гул, який дещо посилився, потім землетрус: речі почали падати з полиць та книжкової шафи, і будинок затрусився. Ми дуже злякались, тому що тремтіння було дуже сильним та інтенсивним,
– сказав один із свідків землетрусу у Термолі, що на узбережжі Молізе.

Наразі немає інформації про жодні збитки. Пожежна служба також повідомила, що не отримала жодних запитів на проведення надзвичайних заходів, але готувала наземні команди та вертольоти як запобіжний захід.

Нагадаємо, що відносно нещодавно землетрус магнітудою 6,2 бала стався неподалік міста Овальє у штаті Кокімбо, Чилі. Епіцентр землетрусу був у 54 кілометрах на південний захід від міста на глибині 76,1 кілометра.

Читайте також:  Франківські митники розповіли про зниження акцизів на імпорт вживаних авто.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.