facebook

Відверто про шоу: франківець у відеоінтерв`ю розповів про “Голос країни”

Студент-стоматолог з Франківська дійшов до прямих ефірів шоу “Голос країни”. Проте у чвертьфіналі музичного шоу покинув його. Арсена Вітрецького не підтримали достатньою кількістю голосів глядачі, а також Джамала не обрала хлопця за крок до півфіналу. Арсен не розчаровується. Каже, можливо прийде на проект ще, але не цього року.

Арсен Вітрецький – 20-річний студент-стоматолог. На сцені шоу запам`ятався як лірик. Правда, у чвертьфіналі змінив кардинально пісню і станцював. Все було: драйв, емоції і враження. Арсен погоджується, що пісня Монатіка не багатослівна для того, аби показати свій голос, перш за все тембр. Але про ніщо не жаліє. Навпаки, радий, що спробував себе у новому образі. Та й пісню обрав сам, а тренер погодила її.

Зараз франківець почав писати власні пісні. Каже, скільки себе пам`ятає, стільки і співає. У медуніверситет вступив тому, що батьки так хотіли. У дитячому віці багато конкурсів не відвідував, але це не завадило Арсену пройти на “Голос країни”. Хлопець задоволений, що зараз батьки змінили думку і розуміють, що співати він буде, а от зуби лікувати… невпевнений.

У відеоінтерв`ю МІСТУ Арсен Вітрецький відверто розповів про “Голос країни”, про стосунки в команді і з тренером зокрема. Про те, як проходять етапи конкурсу і як учасникам відповідний образ підбирають на сцені. Арсен каже, що те, що бачать глядачі – це лише картинка. Чому? Дивіться у відеоінтерв`ю:

Читайте також:  Заступник міського голови Івано-Франківська приховує інформацію про будівництво нового моста на Пасічну (заява про злочин)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.