facebook

Стало відомо, коли і де проведуть в останню путь раптово померлого спортсмена з Івано-Франківська

25 квітня несподівано пішов з життя талановитий спортсмен спортивного клубу «Тигр» і чудовий юнак Іван Штих.
Про це йдеться в дописі, який оприлюднив спортивний клуб, повідомляє WestNews.




«Це важка втрата для сім’ї та для всього клубу.Ваня мріяв про нові змагання і перемоги, будував майбутнє в спорті. Але доля розпорядилась по інакшому. Ти завжди залишишся в наших серцях та пам’яті за свою жагу до перемог та доброту. Спочивай з миром і нехай земля буде тобі пухом»
, – йдеться в повідомленні на сторінці спортивного клубу в мережі Facebook.

«Зараз він мав бути в Абу Дабі, там він завоював би кубок на чемпіонаті світу з джиу джитсу. Так готувався до цих відповідальних змагань. Проте не склалось. Команда поїхала без нього. За день до поїздки несподівано кома, з якої Іван так і не вийшов. Міцний, здоровий і духом, і тілом юнак 16 років. Раптовий і ніким не очікуваний фінал. Страшна втрата сина – надії та гордості їх мами. Приклад для молодших брата і сестрички…», – написала в мережі Facebook родичка померлого Olya Ilems’ka.

«…я знаю точно,що тепер в раю буде кому навчати джиу-джитсу!!!Спочивай друже з миром!!», – написав керівник спортивного клубу «Тигр» Владилен Лейцюсь.

Сьогодні 26.04 панахида о 20-00 в домі трауру по вул. Ребета. Про це повідомили на сторінці спортивного клубу, в якому займався хлопець, інформує WestNews. Похорон відбудеться 27.04 о 12:00 відправлення з Дому трауру Відправа в церкві в с.Угорники Поховання в с. Угорники

“Велике прохання до тих, хто хоче прийти провести Ваню, не беріть з собою пластикові вінки та квіти”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Стало відомо, де і коли відбудеться прощання із Степаном Пушиком

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.