facebook

У Франківську в садочку дітей змушують вчити пісню про рвані джинси: батьки обурені

Пісню, яка висміює модні сьогодні рвані джинси, дітлахам у школі-садку імені Софії Русової доручили вивчити до Дня матері. Пісня закликає матерів полатати штанці, з яких “сміються навіть горобці”.

Текст “шедевру” опублікували батьки дітей у соцмережі. У коментарях батьки не приховують обурення і обіцяють, що їхні діти не вчитимуть безглузду пісню. Батьки вважають неприпустимим грубе нав’язування смаків чи обмеження у виборі одягу на догоду дивним уявленням керівництва садка.

За словами голови ГО “Мами Прикарпаття” Мар’яни Вершиніної, до деяких батьків вже надходили дзвінки від адміністрації закладу і виклики на килим за публікацію пісні і критичні відгуки про неї у соцмережах.

На жаль, директорка садка Марія Ільків так і не пояснила, за що вона так не любить популярні сьогодні джинси і що шкідливого в носінні таких штанів.




“Я пісню не складала! Музику не робила! Цю музику подарував викладач музики. А слова – абсолютно потрібні! У нас діти вже в яслах починають матюкатися, але це нікого не хвилює! Лише драні джинси цікавлять! Матері вже молоді матюкаються! Вам що, подобаються коліна?!”
– викричала в слухавку директорка і обірвала зв’язок.

У фейсбуці в коментарях під текстом пісні молоді матері постять фотографії рваних джинсів, кепкуючи з вимог вихователів. “Подерті джинси вам у стрічку, спеціально не полінувалась сфоткати, ха-ха-ха, до речі, колись сину, який регулярно дірявив штани, і постійно на правій штанці, пришивала латки у вигляді відкритого рота монстриків з зубами – було весело, і син дуже пишався такими штанами”, – написала відома франківська активістка Марія Козакевич, опублікувавши фото своїх рваних джинсів.

Читайте також:  Вчені виявили COVID-19 ще в 2013 році

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.