facebook

Набагато краще: Тіна Кароль випустила англомовну версію супер хіта

Вона в чергове вразила своїх прихильників

Українська зірка Тіна Кароль встигає не лише приділяти увагу своїм підопічним на проекті “Голос країни-8”, де займає крісло зіркового члена журі.

Про це повідомляє ТСН.

Виконавиця паралельно встигає й експериментувати над своєю творчістю. Так, світ побачила англомовна версія треку Тіни “Шаг, шаг”. Англійською композиція отримала назву Step by Step.


Відео з’явилося на офіційному відеоканалі Кароль Vevo.

Зазначимо, що Тіна Кароль стала першим артистом в Україні, який отримав власний відеоканал VEVO. На ньому у грудні 2016-го відбулася прем’єра першої англомовної пісні зірки Lost in the rain (версія треку “Перечекати”).

Варто відзначити, що українська співачка Тіна Кароль, як і раніше, може здивувати своїх фанатів. В тому числі не тільки розкішним образом, але і неймовірним виконанням пісні. На цей раз співачка винайшла унікальний номер, чим шокувала і привела в захват глядачів.

У неділю, 22 квітня член журі і українська співачка Тіна Кароль виступила в ефірі шоу “Голос країни”. Жінка вирішила виконати три композиції зі свого нового альбому.

Популярна поп-діва української естради зробила своєрідний мікс трьох треків: “Все в мені”, “Кілька причин” і “Дика вода”. Вона доповнила номер ефектним шоу. Виступ справив фурор, з’явившись в ефірі і менш, ніж за добу на YouTube зібрало близько 30 тисяч переглядів.

Глядачі відзначили титанічну працю, який був проведений для організації складного номери. Це було перше настільки технологічно масштабне і непроста виступ на шоу “Голос країни”.

Під час виконання пісні “Все в мені” використовувався оптичний обман, який створив ефект левітації, так що Кароль під час треку буквально літала над сценою біля свого двійника з балету. Глядачі зізнавалися, що створювалося відчуття її віддзеркалення в просторі.

Читайте також:  Франківчанка Кароль показала змужнілого сина: як дві краплі води схожий на покійного батька (фото)

Під час виконання “Кілька причин” був задіяний ефект “видеоэхо”. Завдяки незвичайній концепції створювалося відчуття, що руху Тіни прокручуються в сповільненій зйомці.

“Як же вона прекрасна”, “Ось це дійсно шоу”, “Як завжди шикарно”, “Наряд – топ, мікс пісень – топ, краща”, – коментують захоплені фанати.

Разом з тим варто додати, що 15 квітня, у неділю, відбувся перший прямий ефір легендарного шоу “Голос країни – 8”, на якому тренер проекту Тіна Кароль з’явилася в новому чудовому образі. Артистка постала перед публікою в неймовірному вбранні від улюбленого дизайнера Atsuko Kudo.

Так, співачка була на ефірі в сексуальній латексній сукні з відвертим декольте, поверх якого надягла прозоре плаття зі стразами і пір’ям.

Наряд підкреслив чудову фігуру артистки. Тіна Кароль доповнила свій неповторний образ зачіскою з ефектом мокрого волосся і незвичним для неї макіяжем в природних тонах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.