facebook

Житель Тернополя обурився ставленням дівчат до вагітних в громадському транспорті

Юні пасажири не поступаються місцем вагітним жінкам Житель Тернополя обурився ставленням дівчат до вагітних жінок у громадському транспорті, оскільки вони не поступаються місцем. Про це написав блогер та місцевий житель Марк Клевець на “ПроТе”. “Поговорити хочу про жінок у громадському транспорті.

Так склалося, що останні кілька днів потрапляють мені на очі у переповнених маршрутках чи тролейбусах або вагітні жінки, або жінки з маленькими дітьми. Зауважив, як поводять себе пасажири стосовно них”, – написав Клевець. “Як це не дивно, але першими таким жінкам місцем намагаються поступитися пенсіонери. Встають також чоловіки. Але, здебільшого, десь так років від тридцяти і старші. А ось молодь вперто сидить”, – відзначив він.




“Скажу відверто, що поведінка молодих, так званих представників сильної статі мене чомусь давно не дивує. З тими усіма своїми гаджетами і навушниками вони виглядають настільки слабкими, що якби якийсь із них таки піднявся, це був би справжній шок. А ось поведінка молодих дівчат таки викликає певне здивування”
, – додав він. “Бачив, як біля однієї такої стояла жіночка і маячила у неї перед очима животиком. І, судячи із розмірів животика, було зрозуміло, що не сьогодні-завтра на світ з’явиться новий щасливий володар картки тернополянина.

І довго б отак та вагітна жіночка стояла, якби їй місце не поступилася знову ж таки пенсіонерка. Але і людині старшого віку сидяча пасажирка місце не запропонувала”, – підкреслив очевидець. “А ще одного разу біля такої ж юної дівчини стояла жінка з дитиною років двох на руках. І у тієї юнки не виникло жодного бажання відірвати свої сідниці від крісла”, – згадав він.

“У таку мить хочеться підійти і сказати: “Сиди, дівчинко, сиди, прийде день і у такій самій ситуації тобі також ніхто не поступиться місцем…” – написав блогер.

Читайте також:  Роми знову попросили автобус, щоб поїхати з Франківська

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.