facebook

Леся Нікітюк “поцупила” мандарини в Іспанії: деталі курйозної витівки

Леся Нікітюк, яка брала участь у проектах “Вокруг М” та “Орел и решка”, активно веде свій блог, де показує кадри з поїздок. Українська телеведуча насмішила підписників кумедною витівкою в Іспанії.

Як відомо, Леся Нікітюк нещодавно була в Барселоні. В Іспанію телеведучу запросили на модний показ нової колекції весільних суконь від Pronovias. Однак світський захід відзначився курйозною ситуацією: венесуельська модель вбрала сукню, яку дизайнери відклали для українки. Згодом модель віддала вбрання Лесі Нікітюк, яка зробити серію знімків у розкішному одязі. Українській телеведучій навіть вдалося сфотографуватись з відомою моделлю Іриною Шейк.

https://www.instagram.com/p/Bh9KzdugVc0/?utm_source=ig_embed

Здається, де б не була Леся Нікітюк, з нею трапляються подібні кумедні пригоди. В сонячній Іспанії зірка вирішила поласувати мандаринами. Проте йти до крамниці українці не потрібно було, адже фрукти апетитно звисали на гілці дерева. Тому зірка з легкістю видерлась на гілку та взяла собі мандарин. Судячи з допису, це не вперше Леся Нікітюк надає перевагу еко-фруктам з дерева.




Всі так роблять! Іспанія – мандарини, ПАР– манго (пам’ятаю, трясла), Мадагаскар – кокоси (як дав по голові, думала, не виживу). Тому зізнавайтеся, хто так робив?

– звернулась до підписників Леся Нікітюк.

Понад 100 тисяч людей вподобали кумедний допис телеведучої, ще сотні людей залишили коментарі до допису та поділились своїми зізнаннями.

https://www.instagram.com/p/BiEFUIdgJnS/?utm_source=ig_embed

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль вразила фанів сексуальними вигинами: гаряче фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.