facebook

Засуху в Каліфорнії пояснили марихуаною

Велика площа посадок марихуани “виснажує ґрунтові води” в регіоні, що, так чи інакше, впливає на ситуацію.

1607359




Брак води в штаті Каліфорнія (США) викликаний тим, що в регіоні вирощується занадто багато марихуани, стверджує експерт в області етнології та дієтології. Про це в The Weekly Standart пише блогер Ітан Епштейн.

“Багато лібералів звинувачують антропогенну зміну клімату, в той час як деякі консерватори поклали провину на “ліберальних екологів”. І тільки в одному вони єдині: причиною браку води і посухи, від якої Каліфорнія потерпає протягом останніх чотирьох років, стали дії людини”, – пише Епштейн.

Відео, де бабусі вперше пробують марихуану, підірвало інтернет

В ефірі місцевої радіостанції якийсь вчений з Сан-Франциско навів нову версію виникнення посухи, повідомляє блогер. Відповідно до неї, велика площа посадок марихуани “виснажує ґрунтові води” в регіоні, що, так чи інакше, впливає на ситуацію.

Ця теорія могла б здатися безглуздою, пише Епштейн, якби не та обставина, що останнім часом марихуани в Каліфорнії виробляється більше, ніж у сусідній Мексиці.

Нагадаємо, останні чотири роки Каліфорнія потерпає від посухи. 1 квітня влада штату вперше законодавчо ввели обмеження на споживання води.

Також, саме населення Каліфорнії першим в США отримало право вирощувати і вживати коноплю в медичних цілях. Сталося це ще в 1996 році. Пізніше таке право отримали ще 13 штатів.

Читайте також:  Психосоматика: скажіть, що у вас бoлить і я скажу, що вам потрібно міняти в житті

Шукайте деталі в групі Facebook