facebook

У Франківську планують будівництво багатоповерхівки для працівників СБУ

Кабінет Міністрів України погодив перелік земельних ділянок, що належать до земель оборони, на яких планується будівництво житла для військовослужбовців Служби безпеки та членів їх сімей.



Земельна ділянка під будівництво житла для військовослужбовців СБУ розташована на вулиці Гаркуші, 7а. Її площа 0,1171 гектара, пише КУРС.

Документ розроблено Службою безпеки України з урахуванням вимог Порядку організації будівництва житла для військовослужбовців та членів їхніх сімей на земельних ділянках, що належать до земель оборони, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 липня 2011 року № 715 (зі змінами).

Він передбачає створення умов для отримання житла військовослужбовцями Служби безпеки України та членами їхніх сімей за рахунок коштів юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, що будуть використовуватися відповідно до Порядку, який не потребує залучення видатків державного бюджету, інформує прес-служба Кабінету міністрів.

Реалізація розпорядження дозволить Службі безпеки України збільшити обсяг будівництва житла для військовослужбовців та членів їхніх сімей і, як наслідок, зменшити чисельність військовослужбовців, які перебувають на квартирному обліку.

Читайте також:  Спецоперація в Одесі: СБУ імітувала убивство адвоката, щоб упіймати кілерів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.