facebook

Ловись рибка, браконьєрська: в Івано-Франківську чоловік на озері незаконно ловив рибу. ФОТО

Сьогодні, 29 квітня, в Івано-Франківську чоловік на міському незаконно ловив рибу.
Про це WestNews повідомив речник патрульної поліції Микола Гурак. Відтак, до патрульних надійшов виклик, що в парку на малому озері невідомий чоловік незаконно виловлює рибу. Під час спілкування з поліцейськими він розповів, що колись працював у парку і на цьому озері можна ловити рибу. Поки патрульні спілкувалися з ним, то побачили працівника рибоохоронного патрулЮ, який склав спочатку постанову, а потім протокол за ч. 3 ст. 185. Усю рибу, яку браконьєр наловив випустили в озеро, а йому доведеться заплатити штраф.



До слова, браконьєр-прикарпатець заплатить штраф за збитки.

Там двоє місцевих мешканців вирішили половити рибу крошнями. На момент затримання браконьєрів один вже встиг піймати двох щук загальною вагою 2,2 кг, інший ще нічого не виловив. Більш “вдалий” порушник тепер мусить відшкодувати збитки в сумі 680 грн.

За фактами браконьєрства складено 2 адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства). Сітні знаряддя лову та рибу вилучено. Матеріали справ направлено до суду, який накладе на порушників правил рибальства штрафи від 340 грн. до 680 грн.

Читайте також:  Чи дадуть перехожі франківці прикурити десятирічному хлопчику?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.