facebook

Черговий проект раша-TV про пригоди нічних “валков-пєтухов”!

У найближчі дні ми будемо спостерігати за першим у



світі повністю Фейковим репортажем, який будуть робити безпосередньо в прямому ефірі.

Ну поміркуйте самі. Хірург, дізнавшись, що польські байкери його чекають прямо-таки з розпростертими обіймами, зі словами “моя участь не дуже то й потрібна” розвертається і в пробігу участі не бере. Польща заявляє, що не пустить “Нічних вовків”. Про це ж заявляє і Чехія. Німеччина взагалі анулює візи, як отримані з наданням неправдивої інформації.

Білоруси вішають на ствол танка український прапор і чекають байкерів з плакатами, на яких написано неприємне слово “акупанти“.

Ну не може ж НТВ все це показати, правда? Не може ж воно показати, як всі ці великі друзі сонцеликого з усіма своїми “Катюша”, іконами, стрічками, прапорами і Йосипа Віссаріоновича на бензобаках “Харлеїв” у супроводі ментовського кортежу доїжджають до кордону, отримують великий “хрін вам” в паспорт, розвертаються, і їдуть назад.

У результаті і з’являються всі ці спроби видати якихось взагалі “нєпрідєлашних” байкерів з Калінінграда за “Той Самий Великий Мотопробіг В Ім’я сімдесятиріччя Перемоги”.

І не важливо, що в Інтернеті потім все це миттю викривається.

У телевізорі-то немає!

Думаю, що літак з рятувальниками-сценаристами, операторами, спеціально навченими кореспондентами, реквізитом, декораціями і масовкою вже терміново комплектується на таємних базах МНС.

І далі ми у всій красі будемо спостерігати переможний хід Великого Духовного мотопробігу містами Європи, звільнені від гейрабства, жителі якої кидають квіти під колеса православних “Харлеїв”, вішають “Знамя Путлера” над поваленим Рейхстагом і зі сльозами на очах передають Хірургу ключі від Бранденбурзьких воріт. А заодно і від Тріумфальної арки, статуї Свободи, Тадж-Махала і Теночтітлана – так, про всяк випадок.

Читайте також:  Бордель дарує пів години задоволень в обмін на щеплення від COVID-19

Нє, ну а чо. Північна Корея он у своєму телевізорі виграла чемпіонат світу з футболу – чим ці гірші?

Джерело – https://www.facebook.com/photo.php?fbid=632676576832579&set=a.155222221244686.24111.100002707263787&type=1

Шукайте деталі в групі Facebook