facebook

Лікарський маразм: На Закарпатті звільнений лікар прийшов у лікарню чергувати замість дружини (ВІДЕО)

Звільнений ще в березні 2018 року колишній головний лікар Воловецької центральної районної лікарні Василь Степанчук 27 квітня прийшов в лікарню «чергувати». Шоковані люди викликали голову районної ради Івана Лопіта з’ясувати, що це таке коїться.

Про це повідомив громадський правозахисник Віталій Грегор.




«В.Степанчук пояснював, що прийшов «замінити» свою дружину, яка мала чергувати в цей день в приймальному відділенні районної лікарні, «бо має диплом лікаря» і «яке може бути тут законодавство?». Не зважив він і на зауваження очільника району, що це по суті самоправство, оскільки в штаті працівників його не має, бо він звільнений, і, згідно з графіком, повинна чергувати його дружина. Ще й екс-лікар дозволив собі погрожувати: «Ну, ми розберемося… Через місяць-два побачимо, хто де буде»
, — розповідає В.Грегор.

З його слів, цей екс-головний лікар керував районною лікарнею понад 15 років і нині оскаржує своє звільнення Воловецькою районною радою у Воловецькому райсуді. Його діяльність, як вказують місцеві мешканці, супроводжувалася різними скандалами і корупційними поборами. Останній пов’язаний із значними преміями керівництву лікарні восени 2017 року в той час, коли підлеглі технічні працівники не отримували навіть своєї мінімальної зарплати більше 3-х місяців, інформує правозахисник.

Читайте також:  На Закарпатті неповнолітній водій вчинив ДТП. Є постраждалі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.