facebook

В одному з нічних барів Житомирщини відпочинок молоді закінчився трагедією для 21-річного студента

У Новограді-Волинському Житомирської області під час раптового конфлікту з невідомими в одному з нічних барів райцентру 21-річний студент отримав смертельні травми.

Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області.



Пораненого молодика зранку 29 квітня у своєму городі виявила 65-річна жителька райцентру. Лікарі, які приїхали на виклик, лише констатували смерть хлопця, як згодом з’ясувалось жителя села Гульська, студента одного з житомирських університетів.

Як встановили поліцейські, загиблий разом з товаришами відпочивали у місцевому барі, де у них близько 5 ранку виник раптовий конфлікт з іншою групою чоловіків. Під час з’ясування стосунків, які швидко переросли у бійку, один із незнайомців і наніс хлопцеві смертельну травму.

Однак серйозність ситуації у розпалі емоцій ніхто не зрозумів і одні продовжували переслідувати інших. Очевидно, хлопець, тікаючи, й опинився у дворі пенсіонерки, де від отриманого поранення помер,
– розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко.

Правоохоронцям вдалося встановити усіх учасників інциденту того ж дня. Підозрюваного у нанесенні смертельної травми було затримано. Ним виявився житель с. Наталівки, 1995 року народження.

У поліції розпочали досудове розслідування за п. 7 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За позбавлення життя людини з хуліганських мотивів парубкові може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Також за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ст. 263 ККУ) затримано ще одного учасника конфлікту – 33-річного жителя райцентру. У чоловіка під час з’ясування обставин названої події поліцейські виявили та вилучили гранату Ф-1 з підривачем.

Відносно обох осіб поліцією порушено клопотання про обрання мір запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:  Смешко йде щоб стати прем’єр-міністром! З’вилося несподівне рішення лідера партії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.