facebook

На Прикарпатті футболіста під час матчу фанати контузили петардою

Інцидент трапився в суботу, 28 квітня, під час футбольних змагань в селі Коршів Коломийського району.
Матч між командами сіл Коршів та Спас був перерваний через заворушення фанатів. Вболівальники кинули на поле петарду, яка вибухнула неподалік від футболіста команди села Спас. Його контузило і на поле прибула «швидка», яка надала медичну допомогу.



Як зазначив у коментарі МІСТУ керівник Коломийської поліції Остап Білейчук, тілесних ушкоджень, які б загрожували життю або здоров’ю футболіст не отримав.

За його словами, встановлено, що це дійсно була петарда. Вона була більшого розміру.

Наразі порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК України (Хуліганство).

Петарда вибухнула близько біля вуха, його трохи оглушило. Футболіст перебував у стресовому стані – через раптовість ситуації. Йому була надана меддопомога на місці, госпіталізацію не проводили. У цей час матч було призупинено. Потім суддя відновив гру, але команда села Спас, футболіст якої постраждав, відмовилась продовжувати матч. Зараз питання про те – зараховувати це як поразку чи перемогу – вирішує тренерський склад, – розповів Остап Білейчук.
Особу, яка кинула петарду, ще не встановлено. Поліція працює цьому напрямку.

Наразі одна сторона звинувачує іншу в тому, що це було зроблено спеціально, бо їх команда програвала. А інша сторона каже, що це спеціально зробили – через неприязні відносини між фанатами команд, – каже керівник Коломийської поліції.
За словами Остапа Білейчука, футбольна федерація готує офіційне звернення до поліції з приводу цього інциденту.

Читайте також:  У Чехії під час міського феєрверку впала петарда в натовп і поранила дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.