facebook

Авто розтрощило до невпізнаваності: у моторошній ДТП на Харківщині загинув відомий стрітрейсер (відео)

Біля селища Кутузівка на Харківщині лоб у лоб зіткнулись позашляховик та легковик. Останній розтрощило до невпізнаваності.

Серед розкиданих речей навколо – оберемок білих троянд. Їх на знак примирення водій подарував своїй дівчині, з якою саме їхали на відпочинок за місто. Пасажирка дивом вижила, її хлопець загинув на місці, йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

За свідченням очевидців, позашляховик вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся із «Шевроле». Удар був такої сили, що «Шевроле» фактично розтрощило. Водій загинув на місці.

У соцмережах чи не одразу поширили інформацію, що загиблий – відомий у Харкові стрітрейсер. На місце аварії почали з’їжджатися його друзі та прихильники. Вони кажуть, що саме водій «Тойоти» і спровокував ДТП:

«Ленд Крузер» ішов на обгін. За словами чоловіка, якого обігнали, йшов під 200 кілометрів, вилетів на зустрічну – і стався удар з корветом».

На місці аварії – розгублений чоловік. Це – батько загиблого водія «Шевроле». Він каже, що син за кермом – від 13 років, і попри захоплення екстримом, був обережним водієм.




«Із 13-14 років він їздив, кермував. Він адекватний хлопець повністю, ні алкоголь, ні наркотики. Сім’я залишилася без сина»
, – каже батько загиблого Микола Василенко.

На землі біля розтрощеної автівки – букет білих троянд. Ці квіти Андрій, так звали загиблого, подарував своїй дівчині. У день трагедії вони після сварки помирилися –і їхали за місто відпочити. Дівчина вижила дивом – її у шоковому стані доправили до лікарні. А от водій «Тойоти» майже не постраждав. Як кажуть очевидці, він представлявся поліцейським та був нетверезий.

«Бігав, кричав, що він з органів, що йому все по барабану, що йому розбили машину за 100 тисяч доларів. Це його слова. Він випив – 100 відсотків», – стверджує очевидець Владислав Рибушкін.

«До працівників поліції цей чоловік не належить. Можливо, до якихось інших органів, але це буде встановлено під час розслідування», – говорить начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Чиж.

Від огляду та проходження тесту на сп’яніння на місці водій «Тойоти» відмовився. «Швидкою» його доправили до диспансеру. Але і там він навіть не вийшов з машини медиків. Розлючені друзі загиблого ледь не лінчували водія, та навіть не пускали до нього адвоката. Але після довгих перемовин люди домовились із поліцією та пропустили адвоката. Від огляду водій знову відмовився. Тож його доправили на примусову здачу аналізів. Нині чоловіка затримали. Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу.

Читайте також:  З’явилися світлини з місця смертельної ДТП на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.