facebook

“Розійшлася не на жарт”: Тимошенко вирішила стати принцесою Лєєй з “Зоряних Війн”(ФОТО)

Тимошенко пригадала, що сьогодні, 4 травня, прихильники “Зоряних війн” відзначають день цієї культової кіносаги Джорджа Лукаса, передає Корупція.Інфо

Про це вона написала у своїй сторінці у Facebook. Потім вона вирішила поділитись роздумами не про весь фільм, а лише про одного персонажа – принцесу Альдераана Лею Органо-Соло. Вірніше, про її зачіску.

“Мало кому відомо, що знаменита зачіска космічної принцеси має цілком земне історичне походження. Два симетричних кільця на скронях Леї – це історична згадка про Мексиканську революцію 1910 року. Таку зачіску носили жінки-солдати, що боролися за вільну Мексику. Вони називалися “сольдадери”. Я віддаю належне їх боротьбі та їх жертовності, примірявши сьогодні їх символічну зачіску”, – написала Тимошенко. Також політик не забула привітати “всіх джедаїв Світлої Сторони зі святом”.

Проілюструвала Тимошенко все це фото однієї із «сольдадеро» та своєю світлиною в образі принцеси Леї.

А у коментарях користувачі одразу ж почали визначати, які з зачісок личить політику більше: ця, чи її відома «революційна коса».

«Юлічка, вам дуже личить», «Дійсно: ця зачіска – пасує Вам набагато більше, ніж та, що на Вашій аватарці, і, навіть – краще за Вашу знамениту «революційну косу», «ніі, з косою ви перегнули палицю:)», «Ну, на смак і колір…», «Та прибуде з Вами сила)!», «Копія», «Тре було магістра Йоду косплеїти, все таки солідніше, зелені вуха пані Юлі дуже б личили», – відмічають в коментарях.

Читайте також:  Василь Вірастюк йде на довибори у Верховну Раду від 87 округу в Івано-Франківській області

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.