facebook

Прикарпатські депутати на змаганнях заробили гроші на розвиток інфраструктури

На Івано-Франківщині завершився другий етап VІІ обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад. Представники 13 районів та обласної ради взяли участь у турнірах із футзалу, гандболу, тенісу, шахів та шашок.


Перемогу в запеклій боротьбі здобула команда Богородчанського району, яка в загальному заліку набрала 406 очок. Другими стали депутати зі Снятинського району з 398 балами. Лише на очко поступилася їм команда з Тисмениччини. Збірники з облради відмовилися від командного місця, хоч у особистих заліках здобули чимало призових місць, пише Голос України.

Команди-призери нагороджені почесними кубками, а також грошовими сертифікатами (субвенція з обласного бюджету) на розвиток спортивної інфраструктури у своїх районах — 600, 500 і 400 тис. грн відповідно.

Підсумовуючи захід, голова Івано-Франківської облради Олександр Сич відзначив, що гарне спортивне свято ще й стало прикладом того, як зберегти гарну форму і здоров’я.

Із числа переможців сформують команду області для участі у всеукраїнській спартакіаді депутатів різних рівнів. Торік збірна Івано-Франківщини здобула перше командне місце (вже вчетверте), посівши призові місця майже в усіх видах спорту.

Читайте також:  “Ви погляньте за що ми платимо по 6.96…”: У Мережі показали який газ постачають українцям

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.