facebook

“На сесію завітали активісти”: Депутат вчинив стрілянину на засіданні міської ради

У місті Нікополь, Дніпропетровської області, на позачерговій сесії міськради, яку вирішили відвідати активісти “Правого сектора”, сталася стрілянина: місцевий депутат вистрілив в повітря з травматичного пістолета під час конфлікту.

Як повідомив “Первый городской”, постріл зробив депутат Олександр Рибаков, у якого виник конфлікт з активістами. За попередньою інформацією, зброю офіційно зареєстровано.

У свою чергу, активісти облили депутата-стрілка кефіром, а міського голову Андрія Фісаки – зеленкою, при цьому представники “Правого сектора” коментувати інцидент відмовилися.

До будівлі міськради прибула слідчо-оперативна група Нікопольського відділення поліції. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Нагадаємо, раніше нардеп Ігор Мосійчук повідомив в соцмережі, що в Дарницькому районі Києва на парковці за адресою: вулиця Вишняківська, 1б поранили співробітника СБУ.
Також ми повідомляли, що в Обухові на зупинці громадського транспорту сталася стрілянина. Як повідомили в поліції, в центрі Обухіва, на зупинці громадського транспорту виник конфлікт за участю перевізників. Щоб вгамувати натовп, учасник АТО, який знаходився в салоні маршрутки, дістав нагородну зброю і зробив постріл вгору.

Читайте також:  Вбивство Гандзюк: активісти пікетують адміністрацію президента (фото,відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.