facebook

«Кицюні» працюють цілодобово. Як франківська журналістка проходила кастинг в еротичному салоні

Масаж буває різним. У Франківську знову активізувалися представники не зовсім звичних його видів – так званий салон еротичного масажу «Кицюня» оголосив набір працівниць.
«Репортер» вирішив перевірити, як саме відбувається «кастинг», і в чому полягає робота.



Усьому навчать
«Добрий день, я шукаю роботу. Вам потрібні масажистки?».

Відповідь – так. Але ще треба перетелефонувати за іншим номером. А там у трубці жінка говорить явно на ходу, але спокійно і голос приємний.

За легендою, нам терміново пот­рібні гроші, маємо за плечима курси масажиста, а от медичної освіти нема. Слова про освіту жінку розсмішили.

«Це салон класичного й еротичного боді (масаж всім тілом – Авт.) масажу. Без інтиму, наголошую, – каже співрозмовниця. – Усьому, чого не вмієте, вас навчать. Подивіться в інтернеті, якщо не знаєте. До речі, мене звати – Ксенія. Якщо ви нам сподобаєтесь, а ми вам, то будемо співпрацювати. Зарплата у дівчат близько 20-30 тисяч».

До слова, в інтернеті на пошук «еротичний боді масаж», видає виключно порно.

Говорили десь сім хвилин. Також Ксенія поцікавилася, чи є 18 років, «бо голос дуже молоденький». Потім ще раз нагадала, що робота без інтиму. Бо, мовляв, навіть відмовила одній дівчинці, яка в Києві працювала в салоні з інтимом, а еротичний масаж – це мистецтво.

Домовилися про зустріч через кілька днів. Трохи пізніше Ксенія ще зателефонувала і сказала взяти коктейльну сукню та «рильно-мильні засоби і рушничок».

Червоний з шоколадом
Ранок, дзвонимо. «Залиште своє повідомлення після звукового сигналу». Через деякий час те саме. На годиннику 11:00. Дзвінок. Ксенія: «Записуйте адресу. Вас там будуть чекати».

Центр Франківська, вулиця Січових Стрільців. У домофоні пілікає хвилини дві, нарешті, хтось включився. «Добрий день, я на співбесіду». «Добре, заходьте».

Читайте також:  МАУ продовжує дивувати цінами рейс з Івано-Франківська до Нью-Йорку всього за 534 долари у два боки

Третій поверх, двері вже привідкриті. На вході зустрічає невисока пишна білявка років 35, у домашніх тапках і піжамі. Вітається, позіхає, каже роззуватись. Закриває двері, світла не вмикає – майже повна темрява.

Втім, очі звикають швидко і вже можна розгледіти квартиру. Ліворуч – двоє засклених дверей, праворуч – ванна кімната з туалетом і кухня. Білявка запрошує в кімнату навпроти входу. Там крізь зашторені фіранки з боків пробивається світло, тож можна роздивитися більше.

Кольори кімнати насичені: яскравий червоний і шоколадний відтінки на молочному фоні. Найперше увагу привертає велике кругле ліжко й тонка люстра, яка звисає зі стелі ледь не до журнального столика. На нього і пропонує сідати.

Жінка ще раз позіхає та вибачається, мовляв, її розбудили спеціально для цієї співбесіди. Далі починає російською розповідати деталі.

«Дівчата працюють добовим методом. Кожна складає собі індивідуальний графік. Щоранку, в 11 годині, після завершення доби, я розраховуюсь з дів­чатами і видаю нові розпорядження, – говорить білявка. – У кожної є своє робоче місце, за яким вона доглядає і прибирає. Після душу обов’язково треба витирати за собою підлогу».

А далі найцікавіше – робота і оплата.

Що по-чому
«Коли з’являється замовлення, я телефоную дівчатам, якщо вони десь гуляють, і вони повертаються. Мужчина сидить тут, – білявка показує на ліжко. – Дівчата виходять у коктельних сукнях або в пеньюарах. Клієнт обирає і йде в душ. Після нього в душ іде дівчина».

Зустрічаються вони вже в кімнаті повністю без одягу. Спочатку дівчина робить класичний масаж, тоді починається еротичний боді усім тілом.

«Після цього масажистка доводить чоловіка до повної релаксації», – повідомляє жінка. (Вона, до речі, й сама не представилась і не поцікавилася, як звуть її співрозмовницю. Напевно, тут це не має значення).

Читайте також:  "Просто розважалися": в Івано-Франківську двоє чоловіків стріляли із зброї з балкона багатоповерхівки

За найдешевшу програму клієнт платить 800 грн. Масажистка робить класичний і еротичний боді масаж, отримує 200 грн за годину. За 1000 грн клієнт може торкатися і цілувати дівчину всюди, крім губ і зони геніталій. За це вона має на 50 грн більше.

Програм є багато. Найдорожча – 8000 грн, ніч на виїзді. Однак білявка говорить, що стосовно цієї послуги чоловіків попереджають, що «робити масаж вісім годин фізично неможливо». За її словами, це можуть бути послуги ескорту абощо. І зазвичай це дозволяється лише постійним клієнтам.

Каже, в середньому за ніч салон відвідують 8-10 клієнтів. Але буває, що й один затримується на кілька годин. Чоловіки бувають різні. Можуть відмовитися піти в душ, хтось хоче зробити боляче, інші намагаються схилити до сексу.

«Але дівчатка натягують посмішку і пояснюють, що тут інші правила. Якщо їх порушити, масаж зупиняється», – стверджує білявка. І ще раз зауважує – жодного інтиму, мовляв, за порушення у дівчат можуть бути великі проблеми, включно з поліцією.

На запитання, чи є якась охорона для масажисток, каже, що всі тутешні дівчата – психологи.

Після кожного клієнта масажистка приймає душ і обробляє себе антисептиком. Однак за всю співбесіду жінка так і не спитала ані про якісь хвороби, ані про санітарну книжку. Віком теж не цікавилась. Натомість одразу запропонувала лишитись і спробувати…

На чергову спробу познайомитись і запитання «А ви адміністратор?», лиш посміхнулась: «Щось типу того».

На завершення співбесіди попередження: якщо таки вирішиш працювати, то треба дві ксерокопії паспорта, а ще підписати папір, що попереджена про недопустимість інтиму на роботі.

Після цього ми попрощалися. За останні пару днів з салону дзвонили двічі. Дякую, ні.

Читайте також:  На Вінниччині під виглядом модельної агенції діяла дитяча порностудія

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.