facebook

У Львівській області в салоні автомобіля знайшли труп

За попередніми даними, юнак помер кілька днів тому.

1615401



У Львівській області працівники ДАІ виявили в салоні автомобіля ВАЗ труп 20-річного юнака. Як повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ, автомобіль помітили близько 1:00 понеділка, 27 квітня, в місті Великі Мости в Сокальському районі.

Повідомляється, що водій автомобіля на підвищеній швидкості виїхав з бічної вулиці на перехрестя і, побачивши правоохоронців, став швидко їхати. Працівники ДАІ, запідозривши, що водій напідпитку, вирушили слідом, ввімкнувши проблискові маячки і звуковий сигнал.

“Врешті-решт, водій “дев’ятки” був змушений зупинитися і залишити машину на узбіччі. Підбігши до легковика, правоохоронці натрапили на несподівану “знахідку” – у салоні автомобіля лежав труп молодого чоловіка”, – повідомили у відомстві.

Пізніше було встановлено, що загиблий – 20-річний житель одного з сіл Жовківського району. За попередніми даними, юнак помер кілька днів тому.

Зараз тривають пошуки водія та інших осіб, які можуть бути причетні до цієї події, встановлюються всі обставини.

Як повідомляв Кореспондент.net, у Бердянську 8 квітня працівники міліції виявили труп на задньому сидінні зупиненого ними автомобіля.

Читайте також:  Як галичанам отримати або змінити номерні знаки для авто: практична інструкція

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,