facebook

Одну з найгірших доріг мікрорайону “БАМ” відремонтували. ФОТО

До Дня міста франківцям урочисто презентували капітально відремонтовану вулицю Сухомлинського. 20 років ця вулиця не бачила ремонту. Тепер тут нові тротуари та дорожнє полотно.



Ремонт Сухомлинського розпочали ще минулоріч. Тоді замінили мережі, проклали нижній шар асфальту. Через погодні умови змушені були зупинити роботи. Отож, продовжували і завершували ремонт вже цього року. Нова вул. Сухомлинського – це майже 2000 кв.м тротуарів та 300 метрів дороги шириною 6 метрів. До слова, тротуари на вулиці тепер по обидві сторони, а раніше були лише частково, лише з одного боку, – повідомляє прес-служба міського голови.

Роботи на Сухомлинського особисто контролював депутат від округу Сергій Абрам’як. Він зазначив, що з приводу ремонту цієї вулиці до нього часто зверталися мешканці. Не секрет, що ця ділянка була однією з найпроблемніших в мікрорайоні.

Приємно бачити, як виростає і стає комфортнішим мікрорайон БАМ. Намагаємось у кожній частині міста ремонтувати дороги і двори, облаштовувати відпочинкові зони, дитячі майданчики, спортивні поля. Роботи ще багато, але поступово змінюємо місто на краще, – запевнив міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також:  Мікроавтобус на шаленій швидкості зітнувся з легковиком, є жертви: Кривава ДТП з дітьми на Львівщині

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.