facebook

Тернополянка познайомилася на вулиці з вбивцею і навіть не підозрювала, чим усе закінчиться

32-річна тернополянка, яка раніше була засуджена за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, а також за скоєні майнові злочини, знову пішла на кримінал. Свою жертву вона зустріла просто на вулиці попросивши цигарку.



Потерпіла ще тоді й не догадувалась, чим закінчиться для неї ця зустріч. Між жінками зав’язалася розмова і панянка запросила зловмисницю до себе на каву. От тільки одним розпиванням ароматного гарячого напою усе не закінчилось, адже у підозрюваної був інший план.

Так, зовсім скоро обидві тернополянка подалися в магазин за печивом до кави, де гостиприїмна молодиця розрахувалася за покупку карточкою. В цей час її «новоспечена подруга» підгледіла пін-код до банківської картки. А вдома у жертви злодійка поцупила з сумки і саму картку.

Як розповідають у поліції, того ж вечора тернополянці прийшли повідомлення на телефон про кількаразове зняття готівки з її рахунку. Загалом пройдисвітка зняла усю суму, що там була, а саме 5000 гривень. Про те, що її обікрала нова знайома, про якої у потерпілої взагалі не було ніякої інформації, вона повідомила правоохоронцям.

На щастя, злодійку вдалося швидко розшукати, адже у поле зору поліції вона попадає вже не вперше. Крадійку затримали, сама ж вона пояснила свій вчинок тим, що мала потребу у грошах. Тепер за скоєне їй доведеться відповідати перед законом. Триває слідство.

Читайте також:  Екс-тернополянку вразило те, як в Іспанії держава піклується про жінок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.