facebook

В Івано-Франківську Митрополит Володимир висвятив чотирьох священиків (фото)

У неділю, 6 травня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин з пастирським візитом відвідав парафію.

Особливістю цих відвідин стали ієрейські свячення для чотирьох дияконів Івано-Франківської Архієпархії: Дмитра Гутника, Назара Кіберля, Дмитра Шиманського та Дмитра Ярича, інформує Фіртка з посиланням на прес-службу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Митрополит Володимир очолив Архієрейську Божественну Літургію на якій Владиці співслужили адміністратор парафії о. д-р Олександр Левицький, Синкел у справах духовенства та священичих родин митр. прот. Олег Каськів, Канцлер Архієпархії о. Віталій Федун, Віце-ректор ІФДС о. Андрій Чорненко та інші запрошенні на це величне свято душпастирі. Варто відзначити, що на сьогоднішню спільну молитву зійшлось кількасот вірян з цілого міста, а також гостей з різних регіонів, які приїхали розділити цю радісну подію з нововисвяченими ієреями.

На завершення Служби Божої Митрополит Володимир склав слова привітання для новопоставлених священиків, зазначаючи, що метою їхнього служіння є працювати на славу Божу для спасіння повірених їм людських душ. Крім того, Владика привітав усіх сьогоднішніх іменинників, бажаючи їм, за прикладом св. Юрія, завжди старатися перемагати різні гріхи та упадки свого життя, прямуючи до святості.

Читайте також:  Пapyбiй виклaв в сoц меpeжі жopстке звepнення до Зеленського: “Шановний Президенте...”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.