facebook

Мати-зозуля з Житомирської області підкинула чотирьох дітей різним батькам (відео)

Два тижні тому 6-місячну Софійку кинула рідна мати. Тепер батько малятка, Олександр, змушений доглядати за нею сам. Чоловік досі не може повірити, що кохана після двох років щасливого сімейного життя потайки втекла з дому, забравши з собою всі гроші. Про це повідомляється в сюжеті СТБ.

Але маленька Софія – не єдина залишена Валентиною дочка. Виявляється, раніше жінка кинула першу дитину і влаштувала особисте життя в Житомирській області.

Проект «Один за всіх» розшукав 26-річну матір двох дітей. Чому вона вирішила жити на дві сім’ї і не ясно, як їй вдалося це приховати від обох чоловіків. Про це Валентина розповіла в студії.

Олександр, тато Софійки, який пережив пiдлу зраду з боку коханої, запевняє, що надалі більше ніколи не буде довіряти жінкам. На зйомку обманутий чоловік приїхав разом зі своєю мамою, Людмилою. Як і син, вона прагне вивести Валентину на чисту воду.

Люда стверджує, що зaпідoзрила недобре з самого початку – як тільки жінка переїхала до них жити. Вона неодноразово викривала невістку у брехні, а, крім того, її насторожувало, що Валя відмовлялася знайомити коханого чоловіка і його рідних з власними батьками. За словами Людмили, обраниця сина була ледачою і зовсім не допомагала їй по дому.

Познайомилися вони з Сашком на сайті знайомств. При цьому чоловіка навіть не збентежила відсутність фотографії в анкеті. “Я людина, яка любить ризикувати …” – зізнався Олександр Дмитру Карпачову. Уже після першого побачення він запросив нову знайому додому.

Але через три місяці поведінка Валентини почала здаватися чоловікові дивною. Наприклад, вона запевняла, що говорить по телефону з подругою, а з трубки Саша чув далеко не жіночий голос. Бентежило його і те, що анкету з сайту знайомств Валя не вилучила та не погоджувалася розписуватися з ним навіть після народження дочки. Про те, що обраниця була заміжня, а Софійка – не єдина її дочка, Олександр дізнався тільки після того, як подав жінку в розшук.

Читайте також:  Кожній мамі варто це знати! Роздрукуйте і розмістіть цю інформацію на видному місці

Виявилося, що зараз Валентина знову проживає зі своїм попереднім чоловіком, Сергієм. Він разом з мамою також прийшов в студію «Один за всіх» – щоб забрати Софію. Поведінку дружини батько ще однієї її дитини виправдовує: Сергій впевнений, що Олександр вкpав Валю і нacильно утримував поруч з собою.

Ведучий докладніше розпитав Сергія про їх сімейного життя. Як не дивно, познайомилася з ним Валентина на тому ж сайті знайомств, що і пізніше з Олександром. І точно так само практично відразу переїхала жити до нього.

Більш того, з’ясувалося, що і Сергій – не перший чоловік, від якого Валя народила дитину. Крім 3-річної Любочки і 6-місячної Софійки, у неї є ще дочка і син від різних батьків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.