facebook

“Miss Ivano-Frankivsk 2018”: стало відомо хто отримав корону, 10 тисяч та поїде в Емірати (фото+відео)

Сьогодні, 7 травня, у Арена-центр провели конкурс «Міс Івано-Франківська».

Конкурс краси розпочали із показу у традиційних українських костюмах. Дівчата були одягнуті у колоритні вишиті плаття, а на головах у них були віночки. У перервах гостей заходу розважав запальними піснями гурт «Будьмо». Наступне дефіле було стилізованим у стилі «ретро-мафії» 30-40 років. Учасниці були одягнуті у чорній-білій гамі, з яскравими акцентами на червоні деталі-аксесуари.
Учасниці зваблювали глядачів класичними піджаками, накинутими поверх корсетів чи бра, а також
для глядачів тянцювали учениці «SoloWay Dance Centre”.



Продовжили конкурсом талантів, кожна з учасниць розповіла про свої захоплення. Присутні в залі були вражені неординарністю дівчат, адже таланти були справді незвичайними: танець на пілоні, східний танок «живота», співи і навіть надування мильних бульбашок, прекрасна гра на роялі, виконання бального танцю.
Ще одна учасниця здивувала власною колекцією вишиваних суконь для дітей, у яких дефілювали маленькі дівчатка-учениці школи “Lady Models”.
Варто зазначити, що одна з учасниць настільки вразила грою на гітарі та співом, що фронтмен гурту «Пацики з Франка» – Роман піднявся до дівчини на сцену.
Ще одна учасниця смішила глядачів спільним виступом із командою КВН «Як варіант». Також між дефіле розігрувати квитки на концерт “Dzidzo”.
Для гостей співали «Пацики з Франика», вони вперше у Івано-Франківську виконали пісню «Ти моя».
Наступним було дефіле у купальниках, дівчата спокушали глядачів не лише вродою але й прекрасними фігурами, пише “Галка”.
Завершальним стало дефіле у вечірніх сукнях, під час якого кожна дівчина відчула себе зіркою на червоній доріжці.
Катерина Данилюк стала «Міс Грацією»
Івану Семанишин визнали «Міс Посмішка»
Людмила Савків перемогла у номінації «Міс Глядацьких симпатій» а також стала першою Віце-міс, до слова журнал «Версаль» подарував їй фотосесію.
Вікторію Гринів нарекли «Міс Загадковістю»
Анастасію Лисову обрали «Міс Пристрасть»
Тетяна Цимбаліста стала «Міс Романтичністю»
Юлію Войцицьку визнали «Міс Привабливістю»
Оксана Римик стала «Міс Елегантність»
Сенковська Віталіна перемогла у номінації «Міс Жіночність»
Галину Песенюк визнали «Міс Артистичність»
Софію Бардашевську обрали «Міс Ніжність» а також третьою Віце-міс
Наталію Калинчук нарекли другою Віце-міс.
Анастасію Винник визнали «Міс Талант»

Читайте також:  У Івано-Франківську розпочато набір учасниць на конкурс краси "Miss Ivano-Frankivsk 2018"

19-річна Елеонора Джичка стала «Міс Івано-Франківська», вона ж виграла сертифікат на 10 тисяч гривень а також поїздку в теплу країну. До слова, вона ж була “Міс ІФНТУНГ” у 2017 році (ФОТО). А «Міс глядацьких симпатій» виграла коштовний смартфон.

Варто зазначити, що серед журі були такі відомі особистості як Тетяна Терсенова-Заводовська, заступник міністра молоді і спорту Сергій Митрофецький, а також директорка журналу “VERSAL” – Світлана Вакарчук, а також фронтмен гурту «Пацики з Франика».

До слова, на святі не обійшлося без конфузу. Присутнім у залі роздавали анкетки для голосування. Виявилося, що у них були по два №4, 13 та 14. Натомість кілька інших номерів (№10, 11, 12) не було.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.