facebook

У Києві з’явилася алея пам’яті Скрябіна

На алеї висадили дерева та встановили таблички зі словами пісень Кузьми.

1615468


У столичному парку Позняки з’явилася Перша всеукраїнська алея патріотів пам’яті Кузьми Скрябіна, передає прес-служба КМДА.

Повідомляється, що на алеї висадили клени, а на кожному дереві встановили таблички зі словами пісень співака. В акції брали участь представники районної влади, українські музичні виконавці, громадські діячі та небайдужі кияни.

“Кузьма багато зробив для України, він взяв участь у створенні організації Щит України, яка прищеплює молоді любов до рідного краю, наших традицій і залучає дітей до активного та здорового способу життя”, – зазначила Ганна Старостенко, заступник голови КМДА.

Як повідомляв Кореспондент.net, український продюсер Володимир Бебешко вважає, що група “Скрябін” повинна продовжити своє існування.

Кузьма Скрябін загинув 2 лютого в ДТП у Дніпропетровській області. Позашляховик лідера гурту Скрябін зіткнувся з молоковозом і виїхав на зустрічну смугу на повороті траси в Криворізькому районі. Після загибелі Скрябіна в різних містах відбулися жалобні акції, українські музиканти записали декілька треків в пам’ять про Кузьму.

За матеріалами: Корреспондент.net
Читайте також:  Гурт «Скрябін» випустив нову пісню з голосом Кузьми

Шукайте деталі в групі Facebook