facebook

Наталка Діденко повідомила про різке похолодання: До України наближається скандинавський антициклон

В Україну наближається скандинавський антициклон, який принесе похолодання.

Про це попередила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook, пише Радіо Максимум

За її словами, вже з п’ятниці, 11 травня, в країні очікується значне похолодання.




“Протягом дня 11 травня температура повітря становитиме +14+18 градусів, на Заході буде найтепліше, +20+25 градусів. Компенсацією за похолодання стане сонячний день, опади в Україні малоймовірні. На Сході завтра посилиться північно-східний вітер до 15-20 метрів за секунду. У Києві 11 травня погода очікується сухою, небо буде ясним, сонячним, проте повітря стане свіжішим, у столиці максимально близько +18 градусів”
, – поділилась синоптик.

12 травня, у суботу, дощі та різке зниження температури до +10+16 очікується на Донеччині, Луганщині, Харківщині та районі Дніпра. На решті частини країни буде суха, але прохолодна погода.

13 травня, у неділю, дощі пройдуть по всій Україні, а тепла погода утримається лише у західних областях, де місцями буде до +20.

“У Києві 12 травня – сухо, +16+18, 13 травня йтимуть холодні дощі, +14+16 градусів. Така поважна зміна повітряної маси може позначитися на самопочутті – голова, суглоби, настрій, збиті шашличні плани, знову якісь крутіння-вертіння у носі та горлі”, – підсумувала Діденко.

Читайте також:  Україну чекає ще дві хвилі тепла: синоптик озвучив детальний прогноз

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.