facebook

“Євробачення-2018”: журналісти дізналися, як російські експерти оцінили MELOVIN’а

Як саме голосували члeни журі з Росії, до сих пір невідомо, при цьому журналістам вдалося дізнатися, як російські експерти “Євробачення-2018” оцінили конкурсанта з України.

Як повідомив Telegram-паблік Super, пославшись на “поінформовані джерела”, номеру MELOVIN’а в другому півфіналі журі РФ присудили 6 балів з 12-ти, пише “Обозреватель”

Згідно з інформацією, до складу російського журі увійшли продюсер Яна Рудковська, хореограф Сергій Мандрик, композитор Володимир Матецкий, радіоведучий Олексій Мануйлов і переможниця шоу “Голос” Олександра Воробйова.

Кожне національне журі складається з п’яти професіоналів в області музики, які оцінюють конкурсні пісні, їх оригінальність, вокальні здібності артистів і їхні виступи на сцені. Всього члeнів журі у 2018 році – 215 осіб з 43 країн-учасниць.

Від України цього року в якості журі виступили співачки Христина Соловій і ALLOISE (Алла Московка), музичний продюсер і кліпмейкер Віталій Клімов (“ТабулаРаса”, “Океан Ельзи”, Альона Вінницька), радіоведучий Денис Жупник і саунд-продюсер Артур Данієлян.



Читайте також:  Захотів сексу із дітьми: московський піп жорстоко зґвалтував 3 неповнолітніх, перші деталі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.