facebook

Підійшли невідомі і почали провокувати: у Києві вночі сталася масова бійка (відео)

На Подолі дві компанії в стані алкогольного сп’яніння двічі побилися



В ніч на 12 травня на Подолі сталася масова бійка за участю понад 20 осіб. Про це повідомляє “Інформатор.

Силовий конфлікт стався на перехресті вулиць Хорива та Межигірська близько 3:00 ночі. Одна із сторін-учасників бійки розповіла, що компанія відпочивала в барі. Повідомляється, що молоді люди стояли, розмовляли, випивали на вулиці, біля входу в заклад. Близько трьох годин до них підійшли невідомі спортивної статури і почали провокувати конфлікт. Відзначається, що ті сім осіб перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Всі, хто знаходився в барі, намагалися мирно залагодити конфлікт, однак молоді люди продовжували вести себе агресивно і першими кинулися в бійку. В результаті застосування фізичної сили було побито 3 людини.

Поліцейські, які патрулювали район, злякали компанію хлопців, і вони сховалися у дворах. Через якийсь час молоді люди повернулися на місце пригоди для подальшого вирішення конфлікту, але патруль викликав підкріплення.

Продовження бійки перемістилося на проїзну частину, на перехрестя вулиць Хорива та Межигірської. Щоб припинити сутичку сторон, поліція застосувала палиці і всіляко намагалася уникнути нових сутичок. Обидві сторони бійки писати заяви відмовилися.

Читайте також:  "Жодних шансів на життя": хлопець підірвав себе в недобудові під час прогулянки з дівчиною

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.