facebook

Юний український бомбардир підкорює Італію фінтами і голами – суперники без шансів (відео)

Знайомтесь, Лука Лещинський – можливе майбутнє збірної України або… Італії. Хлопчик виростає у спортивній сім’ї, адже його молодший брат також займається футболом.

Лука виступає за дитячу команду італійської Новари серед гравців 2010 року народження. Його брат Томмазо – 2012-го. Лещинський-старший грає з культовою для італійців десяткою на спині і повністю виправдовує аванси.

У його арсеналі вистачає магічних фінтів і голів. Хлопця помітили і називають молодим талантом футбольного світу. поширюючи відео з його креативними діями на полі.




“Лука – християнське ім’я, тому так назвали сина”
, – розповів для “Футбол 24” Юрій Лещинський, родом зі Львова.

Лука Лещинський вболіває за Ювентус і фанатіє від Дибали, Томмазо, як і батьку, близькі Рома та Тотті

Чи обере гравець, який виховується в атмосфері Кальчо, збірну України, якщо виросте таким же талановитим дорослим футболістом?

“За кого будуть грати, час покаже, і чи взагалі в подальшому будуть грати, – тверезо оцінює ситуацію батько. – Звичайно, для мене пріоритети – щоби не забували своїх корінь”.

Сім’я Лещинських не забуває українське коріння в Італії

На одній базі Новари юні таланти усіх вікових категорій тренуються з зірками дорослої команди. Серед них екс-форард Манчестер Юнайтед Федеріко Македа. Умови як для клубу, який бореться за виживання в Серії Б, приємно вражають. “Маленький футбольний рай”, – каже батько.

Лука вже 2 роки перебуває в полі зору, але його чекає тернистий шлях на футбольну гору. Маємо надію, що черговий український талант таки проб’ється і прославлятиме свою батьківщину.

Дивіться відео голів і фінтів Луки Лещинського

Читайте також:  На Кіпрі трагічно загинула 3-річна дитина з України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.