facebook

Житель Прикарпаття під час бійки проламав череп рідному брату

На Надвірнянщині затримано підозрюваного у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень рідному брату



Вчора, близько 23 години вечора до поліції надійшло повідомлення від медпрацівників Надвірнянської районної лікарні про те, що у приймальний покій із тілесними ушкодженнями доставлено жителя с. Пнів.

Прибувши на місце події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 17 травня протягом дня по місцю свого проживання 37-річний потерпілий спільно із своїм 34-річним рідним братом розпивали спиртні напої.

Будучи добряче «напідпитку» між родичами виникла словесна суперечка. В подальшому, конфлікт переріс в бійку, в ході якої, молодший брат наніс декілька ударів руками та ногами потерпілому, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток черепа, в склепінні черепа з ліва, забій головного мозку, внутрішньо мозкова гематома тім’яної кістки з ліва.

Після того, матір почула крик, зайшовши до однієї із кімнат побачила закривавленого сина та одразу ж викликала швидку медичну допомогу.

Наразі чоловік затриманий правоохоронцями у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за правовою кваліфікацією дій зловмисника передбачених ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Читайте також:  У ПФУ пояснили, чи ввійде навчання в університеті у трудовий стаж

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.