facebook

“Йому діагностували звичайну застуду, а це була…”: Відомого спортсмена ледве врятували, ампутувавши кінцівки

Йому не змогли поставити правильний діагноз, прийнявши спочатку небезпечний вірус за просту застуду, передає Корупція.Інфо

В Іспанії 24-річному спортсменові Девіду Моране ампутували руки і ноги, щоб врятувати життя. Причиною стала небезпечна інфекція менінгіту, яку лікарі спочатку прийняли за звичайну застуду, повідомляє The Sun.

У січні хлопець відчув лихоманку і біль в щелепі. Як тільки йому стало гірше, він відправився в лікарню і здав кров і сечу на аналіз. Лікар не зміг правильно поставити йому діагноз, прийняв нездужання за застуду і відправив пацієнта додому.

Пізніше у Морани почалася блювота, піднялася температура до 39 градусів, а на обличчі з’явилися коричневі плями.




“Я відчував себе жахливо. Мої ноги страшно боліли, здавалося, ніби вони відморожені. Я зняв шкарпетки і побачив, що коричневі плями є і на ногах”,
– розповів іспанець.

Після повторної перевірки лікарі виявили у нього менінгіт. Протягом двох днів інфекція поширилася по всьому тілу, і, щоб врятувати його життя, хлопцеві довелося ампутувати руки і ноги.

Зараз Морана намагається зібрати гроші (87 тис. фунтів) за допомогою краудфандінгу на нові кінцівки. Він зізнається, що в минулому був спортсменом і хотів би повернутися до активного життя.

Читайте також:  На колінах благала врятувати: через поламане авто “швидкої” помер чоловік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.