facebook

“Їх понівечені тіла знайшли аж через 10 днів”: 14-річний хлопець жорстоко розправився з матір’ю і бабусею

У Тверській області Росії слідство висунуло 14-річному місцевому жителю звинувачення у вбивстві двох жінок – прийомних матері і бабусі підлітка. Про це повідомила в суботу прес-служба Слідчого управління СКР по регіону, передає Корупція.Інфо



Тіла жінок 1937 і 1964 років народження були виявлені з ознаками насильницької смерті у підвалі будинку в селі Сажин Конаковского району області 16 травня – через десять днів після вбивства. У той же день за підозрою в скоєнні злочину затримали неповнолітнього, який був в дворічному віці усиновлений однією з загиблих.

За версією слідства 6 травня 2018 року в ранковий час неповнолітній, перебуваючи за місцем свого проживання, на грунті особистої неприязні наніс жінці похилого віку сокирою безліч ударів в область голови. Безпосередньо після цього, підліток взяв ножа, яким продовжив наносити жінці удари в область шиї та грудної клітини.

Від отриманих тілесних ушкоджень бабуся померла на місці події, після чого неповнолітній перетягнув її тіло в підвал будинку. Вечірньої пори, коли мати повернулася додому з роботи, підліток цілеспрямовано завдав жінці безліч ударів в область шиї, живота і грудної клітини, заподіявши їй травми не сумісні з життям, після чого з метою приховування слідів злочину також перетягнув її в підвал будинку.

Відносно підлітка судом обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Як повідомлялося, в Техасі підліток з Росії вбив прийомних батьків. Поліція дізналася про злочин від анонімного заявника. Чоловік, який телефонував, імовірно приятель Карла Брюера, повідомив, що вони разом курили марихуану, коли той розповів йому про вбивство.

Читайте також:  Лікарі знайшли 16 голок в тілі немовляти: “Знаходились в тілі більше місяця”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.