facebook

Колективи Потапа підкорили сцену українською піснею “Промінь”: відео виступу

Після розпаду дуету з Настею Каменських Потап активно займається продюсерською роботою. Артист вже встиг записати з підопічними першу україномовну пісню, яку представили на музичній премії “Золота жар-птиця”.

19 травня Київ перетворився на музичну мекку України. До міста приїхали найвідоміші вітчизняні вокалісти, які взяли участь у врученні національної відзнаки “Золота жар-птиця”. Співаки продемонстрували чарівні вбрання на червоній доріжці та здивували глядачів новими піснями.

Серед вокалістів, які представили свої творчі новинки були Монатік, Настя Каменських, Alyosha, Tayanna, Олександр Пономарьов, “С. К. А. Й.”, “Без обмежень”, Тамерлан і Альона, Kadnay, Ірина Федишин, “The Hardkiss”, Sonya Kay і Наталка Карпа. Окрім них, на сцену вийшли й колективи Потапа разом з продюсером, зокрема, “Время и Стекло”, “Mozgi” та Michelle Andrade.

Яскраві вокалісти представили першу свою україномовну пісню “Промінь”. Всі артисти вбрали світлий одяг, а Надія Дорофеєва виблискувала у рожевій міні-сукні. Запальні танці та відмінний вокал ще довго згадуватимуть музичні експерти, адже виступ запалив сцену “Золотої жар-птиці”.

Дивіться відео виступу колективів Потапа з піснею “Промінь”:


Нагадаємо, що нещодавно Потап та його творча команда здивували прихильників піснею “Промінь”. Це вперше зірки колективу виконали пісню українською мовою. Запальний біт та R’n’B стиль підкорили всіх, хто почув композицію.

Читайте також:  Коломойський планує повернутись в Україну після виборів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.