facebook

Прийшли сотні людей: В Івано-Франківську на колінах попрощались із загиблим на Донбасі воїном (фото)

Сьогодні, 21 травня, в Івано-Франківську попрощалися із загиблим на Донбасі бійцем Сергієм Гундером з позивним «Татарин».
Про це повідомляє місцевий сайт «Місто».



Військовий загинув 16 травня від кулі ворожого снайпера, яка потрапила йому в серце. Він народився в Харківській області, але останні 10 років жив в обласному центрі Прикарпаття. Будучи інвалідом ІІ групи, він підписав контракт і пішов на фронт. Сергій Гундер служив у 93-й окремій механізованій бригаді.

На похорон бійця прийшли сотні місцевих жителів. Під час прощання з військовим друзі ділилися спогадами про нього. Кум Сергія розповів, що боєць був дуже чуйною людиною і постійно дбав про рідних і друзів. Додому він планував повернутися живим, адже до цього пережив два поранення, але армію не залишив.
«Сьогодні він планував повернутися додому – на перше причастя своєї дитини. Слово стримав, приїхав, але не так, якби того хотілося», – з сумом згадує товариш Сергія.

Товариш Сергія Роман із позивним «Зен» був свідком загибелі бійця. Він розповів, що військового смертельно поранили під час виконання бойового завдання. Тоді він перебував на оборонній позиції.

Читайте також:  У Мелітополі партизани підірвали поїзд із окупантами та технікою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.