facebook

Винахідливий українець ошукав міськраду на 100 тисяч. Дізнайтесь деталі

У Дніпрі директор одного з приватних підприємств з ремонту доріг обдурив міську раду більш ніж на 100 тисяч гривень. Підприємець підписав акт звірки робіт з недостовірними даними, свідомо знаючи про неправдивість інформації.

Як відзначають у прес-службі обласної прокуратури, в січні минулого року чоловік уклав з міською радою договір на послуги ремонту автодоріг. Вартість даних послуг становила 67 мільйонів гривень. У жовтні акт звірки робіт, з внесеними свідомо неправдивими відомостями, був підписаний чиновником міської ради. Це завдало бюджету міста збиток у розмірі 113 тисяч гривень.

Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено і направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю за вчинення злочинів, передбачених ч.1 ст.366 та ч.1 ст.364-1 КК України (службове підроблення, зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми). На даний момент судове розслідування триває.

Нагадаємо, у Дніпрі судять банду ремонтників доріг. На Дніпропетровщині затримали чотирьох громадян, яких підозрюють у махінаціях під час виконання дорожніх робіт. Вони завдали державі збитків в понад 4,3 мільйони гривень.

Читайте також:  Зашивають штучною шкірою, накачали снодійним, щоб не конала: бабуся спалила заживо 3-річну внучку, в останній момент врятували сусіди (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.