facebook

Бійці морської піхоти влаштували відкритий демарш перед Порошенком

Військові висловили протест проти фасадної реформи в армії, відмовившись надіти нові берети.

У Миколаєві бійці Першого Феодосійського окремого батальйону морської піхоти, який до останнього чинив опір окупантам у Криму, влаштували перед президентом Петром Порошенком відкритий демарш.

Про це повідомляє InfoResist.

Так, група військовослужбовців вийшла на плац і вишикувалася перед президентом та керівництвом армії в чорних беретах. Таким чином вони продемонстрували протест проти нових військових головних уборів.

Один із військовослужбовців повідомив подробиці протесту.

За його словами, цю проблему намагалися порушувати раніше, проте вона ігнорувалася. Зрештою військові вирішили у такий спосіб показати, що вони мають свою думку.

Після такої яскраво вираженої незгоди, зазначив морпіх, почнеться розбір польотів.



“Зараз буде розбір польотів у військовій частині. Приїде командувач, міністр. Не знаю, чим закінчиться. Це не одноразова акція. Вона не стосується беретів, це комплексна проблема”, – додав військовослужбовець.

Як відомо, відсьогодні морські піхотинці Військово-морських сил Збройних сил України мають носити берети кольору морської хвилі.

Нагадаємо, 13 травня поранений у зоні АТО український воїн Олег Толмачов публічно відмовився потиснути руку президентові України Петру Порошенку.

Читайте також:  “Пане Президенте! Ви справді мaнiяк”: Син Лавриновича обiзвав Порошенка за арешт свого батька

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.