facebook

Краса непідвладна часу. Визначені найстильніші британці

Один з виробників смартфонів шляхом голосування склав власний модний рейтинг.

1615948


У Великобританії названо десятьох найстильніших людей країни всіх часів, пише The Daily Mail. Модний рейтинг шляхом голосування склав один з виробників смартфонів.

Близько 2 тисяч осіб відповіли на питання про те, кого вони вважають найбільш стильним британцем усіх часів. У підсумку, перше місце в списку зайняла легендарна Одрі Хепберн, друге – принцеса Діана, а третє – футболіст Девід Бекхем, який випередив свою дружину Вікторію на шість позицій.

Топ-10 найстильніших британців усіх часів:

1. Одрі Хепберн
2. Принцеса Діана
3. Девід Бекхем
4. Герцогиня Кетрін
5. Твіггі
6. Королева Єлизавета I
7. Шон Коннері
8. Девід Боуї
9. Вікторія Бекхем
10. Кейт Мосс

Одрі Хепберн – британська актриса, фотомодель і гуманітарний діяч. Вона була однією з найбільш високооплачуваних актрис кіно свого часу. Одрі є володаркою премії “Оскар” за найкращу жіночу роль у фільмі “Римські канікули” (1953), а також номінувалася на неї чотири рази в 1955, 1960, 1962 і 1968 роках.

Нагадаємо, що в грудні минулого року було названо наймодніших британців 2014 року. Іконою стилю тоді була названа актриса Емма Вотсон.

Читайте також:  Сексуальні і небезпечні! Нардепи відкрили у ВР модний сезон і показали всі свої жіночі “достоїнства”, гарячі штучки

Шукайте деталі в групі Facebook