facebook

Яскравий “лук”: франківка Тіна Кароль приміряла бунтарський образ у фотосесії (фото)

Співачка Тіна Кароль стала своєрідним символом жіночності та ніжності в українському шоу-бізнесі. Водночас зірка вирішила трішки змінити свої звичні “луки”, обравши для фотосесії досить бунтарський одяг, пише 24канал



Не встигли меломани насолодитись новою піснею Тіни Кароль з назвою “Мужчина моей мечты”, як співачка потішила їх новими знімками з фотосесії. Артистка презентувала пісню на радіо “Люкс FM”, де кумедно заспівала з ведучим Славою Дьоміним.

Тисячі прихильників переглянули кумедний запис та надіслали десятки коментарів до допису. Однак це не єдиний сюрприз, який підготувала Тіна Кароль для своєї фан-групи. Зірка знялась у фотосесії, вбравши незвичний образ.

На знімках в Instagram артистка пoзує перед камерою у чорній спідниці від Esteban Cortaza та червоній футболці Off-White з принтом у стилі Формули-1. Яскравий “лук” Тіна Кароль доповнила босоніжками на підборах.

Розкішне хвилясте волосся та яскравий макіяж завершили незвичний образ Тіни Кароль. Варто зазначити, що користувачі мережі із захватом відреагували на новий стиль співачки. “Бракує слів, щоб висловити всю крутість Тіни Кароль”, “Неймовірна”, “Дивовижна”, – написали учасники фан-груп артистки.

https://www.instagram.com/p/BjMT9PQHu2q/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BjMb-agnQdv/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BjKIhwdhxkD/?utm_source=ig_embed

Читайте також:  Стас Михайлов здивував інтимними фото своєї дружини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.