facebook

Марцінків не хоче розповідати, хто фінансує його СМС-розсилки: боїться правоохоронців

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків запевнив, що СМС-розсилка мешканцям обласного центру про його ефіри на місцевих каналах є офіційною послугою мобільних операторів, однак хто оплачує її, не розповів.

Жителі Івано-Франківська регулярно отримують СМС-повідомлення про ефіри Руслана Марцінківа на місцевих каналах, а також про заходи за його участю. Відповідаючи на запитання в ефірі ТРК “Вежа”, як відписатися від розсилки, мер сказав, що не знає, оскільки цю послугу нібито надають мобільні оператори, пише Курс.




“Це офіційна послуга від того чи іншого оператора. Тобто є номери, ми не знаємо, кому вони належать, просто є розсилка. Я думаю, що сьогодні це використовують дуже багато структур”
, – сказав міський голова.

Втім, на запитання, з яких коштів фінансується СМС- розсилка, Марцінків відповідати відмовився.

“Я не хочу відповідати на деякі питання. В мене були такі питання по інших речах, потім зразу йде запит в правоохоронні органи. Тому що “доброзичливців” є дуже багато”, – відрізав Марцінків.

Як вже повідомлялося, у річному звіті за 2017 рік “Свобода” не показала, хто й скільки платить у Франківську не тільки за СМС-розсилки, а й за партійні біл-борди та агітаційні намети.

Читайте також:  Чи знизяться для українців зарплати у Польщі: експерт дав відповідь

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.