facebook

“Через два роки піде з ганьбою”: Неочікуване пророцтво Афонських старців про президента та долю України та Росії приголомшує

До Афонських старців, які вже протягом тисячі років підтримують живу духовну традицію на святій горі Афон, не припиняє тягнутися низка стражденних, бо устами їх говорить Бог – а значить, все, що вони кажуть – істина, передає Корупція.Інфо.

Не є винятком і українські політики, діячі культури і просто люди, яким мудреці відкрили завісу на майбутнє їхньої країни.




Отже, пропонуємо, ознайомиться з основними пророцтвами Афонських старців на найближче і подальше майбутнє України.

1. Україну очікує важкий час, але воно триватиме недовго – з Божої волі, судилося створити могутню державу, порівнянне з Київською Руссю, бо дух святої Русі знаходиться в Києві, і його пробудили люди. 27 років – був усього лише летаргічний сон великого народу.

2. Росія, не дивлячись на свої прагнення відродитися новою імперією, потерпить крах. Її чекає ізоляція і самодержавство. Але російський імператор протримається на троні тільки 2 роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і входитимуть у державу російське на правах незалежних територій.

3. На Київський престол зійде князь, за часів якого почнеться відродження України, країна може навіть змінити назву. Крим після 3 років перебування під пануванням Москви остаточно повернеться в лоно України, але вже як земля кримських татар.

4. Європа розділиться на два табори – Західний і Східний, але розпаду Євросоюзу не буде. У східне об’єднання увійдуть майже всі східнослов’янські країни: Польща, Чехія, Словаччина, Білорусь, Литва, Латвія, Естонія, Молдова, Україна, Угорщина, Румунія.

5. Янукович помре в 2019 році, правитель Росії Володимир Путін переживе його на 20 років. Білоруського правителя Олександра Лукашенко чекає насильницька смерть через 2 роки.

Читайте також:  “Латексна лялька”: Тіна Кароль викликала нову хвилю захоплення вишуканим вбранням (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.