facebook

Несподіваний крик ведучої сполохав глядачів. Цей випуск новин вони запам’ятають надовго (відео)

Майже всі телепередачі спочатку знімають, потім монтують і лише після цього випускають на екран. Глядачі бачать вже кінцевий продукт роботи акторів, редакторів і телережисерів. Ось чому на ляпи, допущені під час зйомок звичайної програми, не звертають уваги.

В крайньому випадку завжди можна просто перезняти невдалий уривок. А ось ведучі новин часто працюють у прямому ефірі. Цим професіоналам помилка може коштувати кар’єри. Саме тому хороший ведучий новин має володіти не тільки гарною дикцією, але і залізними нeрвaми!

Жінка з нашого ролика спочатку трималася молодцем, добре поставленим голосом зачитуючи новини і розповідаючи про найважливіші події дня. Але коли з-під столу раптом почулося шарудіння і сопіння, не витримала навіть сyвoра ведуча!

Як виявилося, в студію невідомим чином проник великий чорний лабрадор. Пес активно вимагав уваги і навіть спробував відібрати у ведучої роздруківки з необхідною інформацією.



Потрібно віддати належне жінці: навіть забираючи у звіра матеріали, вона все-таки продовжувала ділитися з глядачами новинами. Ось що значить професіонал!

Читайте також:  Смерч пронісся Кримом: опубліковане відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.