facebook

“Авто викинуло на зустрічну смугу”: У Києві потрапив у ДТП відомий музикант (ФОТО)

Гітарист відомого українського гурту Pianoбой Вова Павловський потрапив у ДТП у центрі Києва за участю автомобіля на єврономерах.

Про аварію він сам розповів у Facebook. Так, він разом із дівчиною їхав по вулиці Грушевського на позашляховику марки MITSUBISHI Outlander, як раптом їх автомобіль зламався і перестало крутитися кермо, передає Корупція.Інфо

У зв’язку з цим вони змушені були зробити зупинку. Якраз у цей час і стався сильний удар.

“І тут дикий удар ззаду. Я як раз дивився на праві двері, і вони за півмілісекунди увігнулися всередину. Удар був такої сили, що ми відразу виявилися на зустрічній смузі і там зачепили Mercedes. Я швидко прийшов до тями і запитав у дівчини, все чи з нею добре і чи може вона вийти. Двері заклинило. Я зрозумів, що діяти потрібно оперативно, так як може вибухнути балон з газом. Витягнув дівчину з машини і побачив картину Рєпіна: мені в зад в’їхав чувак на AUDI Q7 на естонських номерах. Він був у м’ясо п’яний і почав говорити, що подзвонить Авакову”, – пояснив Павловський.

Голова і руки гітариста були у крові, тому йому знадобилася медична допомога. На щастя, ні він, ні його дівчина сильно не постраждали.



“Ми дивом залишилися живі. На мені немає подряпин і мала теж у порядку. Болить ж*па і голова, але все ок. Чудом не пошкодили гітару й іншу апаратура. Але ось тачка – разлуплена в мотлох і відновленню не підлягає, п’яний водій сидить у СІЗО, а третій чувак – просто в шоці”, – розповів музикант.

Читайте також:  Озвучено основну версію вбивства ювеліра в Києві

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.