facebook

Франківський забудівник зробив стихійне сміттєзвалище неподалік парку

Позаду ринку «Анатоль» у Вовчинцях невідомі створили стихійне сміттєзвалище будівельних відходів.
Про це сьогодні, 29 травня на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив керівник КП «Муніципальна варта» Богдан Кухарук, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Водночас міський голова Руслан Марцінків зауважив, що також стихійне сміттєзвалище будівельного сміття позаду супермакету «Сільпо» на Мазепи зробила і одна з франківських будівельних компаній. А саме – “Вертикаль”.




«Є якась управа на “Вертикаль”? Хто їх може оштрафувати? Не можуть вони вивозити сміття позаду “Сільпо”. Має бути на них якась управа»
, – обурився міський голова.

Марцінків зазначив, що до “Служби оперативного реагування” надійшло вже кілька скарг на цього забудівника від мешканців прилеглих будинків.

«Люди все фіксують. Туди машини приїзджають з написом «Вертикаль» і скидають будівельне сміття. А потім скажуть нам прибирати», – резюмує Марцінків.

Як йдеться на сайті Побудовано, БК «Вертикаль» розпочала свою діяльність в 2010 році та динамічно розвивається на будівельному ринку Івано-Франківська. За цей час компанія побудувала та ввела в експлуатацію маштабний ЖК «Веселка річкова». Станом на сьогодні компанія будує три нові житлові комплекси: «Листопад», Містечко Козацьке та HydroPark DeLuxe. Два будівництва знаходяться поруч створеного стихійного сміттєзвалища – на Мазепи та Довженка.

Читайте також:  Прикарпаття не повторить долю Львівщини: в області будують новий полігон для сміття

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.