facebook

У франківському дитсадку відкрили новий спортмайданчик

Сучасний дитячий майданчик на поліуретановому покритті відкрили в ДНЗ №10 «Катруся», що на вул. Миколайчука. Діти чекали на такий з нетерпінням, адже до цього уроки фізкультури у дворі відбувались на асфальті.

На майданчику встановили футбольні ворота та баскетбольні щити. Перший футбольний матч між дітьми відбудеться вже 1 червня на День захисту дітей.

Самі ж малюки розуміють, що спорт – це запорука здорового життя і тому вкрай важливий. Вони зізнаються, що новий майданчик дуже подобається, він зручний та яскравий. Кажуть, фізкультура тепер буде цікавішою.

«Ми продовжуємо відкривати сучасні спортивні поля в усіх мікрорайонах міста, у різних навчальних закладах. У це варто інвестувати, адже йдеться про майбутнє наших дітей, а воно має бути здоровим. Наступний такий майданчик плануємо відкрити в школі №22. Нещодавно такі ж поля з’явились біля 19 та 25 школи», – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

В садку «Катруся» минулого року встановили також нову огорожу та вуличне освітлення. А цьогоріч активісти подали на бюджет участі проект щодо встановлення ігрового обладнання на території ДНЗ.

Читайте також:  Поліція почала розслідування нічної стрілянини біля франківського нічного клубу «Ельдорадо»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.