facebook

“Коли мій прадід йшов селом, то всі дівчата ахали”: Олег Винник розповів історію свого роду і прізвища

Український співак Олег Винник, шанувальниці якого розповіли про його цілющу силу, поділився історією походження свого роду і прізвища.



Артист став героєм нового випуску видання “Телегід”, обкладинку якого прикрасив.

В інтерв’ю виданню Олег також розповів про свій сценічний імідж, різницю між творчістю і показухою.

За словами Винника, він сам створює свій образ. Співак віддає перевагу оригінальним дизайнерським речам, які здебільшого купує за кордоном.

“Підходжу до цього практично. Не люблю робити з цього шоу, феєрію, одягатися в пір’я, щоб убuтu всіх наповал. Можна вийти на сцену у звичайній футболці і це подобається людям. А можна вийти в блискучому вбранні зі стразами за мільйон доларів і не справити враження на публіку. Блищати на сцені не репертуаром, а дорогими речами – це не творчість, а показуха. І це для мене не прийнятно”, – зазначив Олег Винник.

Крім того, в бесіді з журналістами музикант згадав історію походження свого роду і прізвища:

“Мої предки були високими і ставними, загалом, знатними молодцями. Добірні, сортові. А, коли мій прадід Єлисей йшов селом, то всі дівчата ахали – такий високий і гарний він був. А Винники пішли від перших виноградарів і виноробів. У Львівській області є місто Винники, вого було засноване ще у 13-му столітті і постачало до князівського столу вино і виноград”.

Виявилося, що артист не цурається весняно-польових робіт.

“Я ріс у селі до 16 років. І, звичайно ж, як всі нормальні жителі села їв фрукти-овочі тільки зі свого саду-городу. Не з чуток знаю, що таке посадити картоплю, прополоти її, підгорнути, зібрати… Мама казала: “Хочеш йти в клуб на танці – спочатку піди на город попрацюй!” І я не соромлюся цього”, – розповів співак.

Читайте також:  Чи можуть учні знімати на відео викладача: пояснення освітнього омбудсмена

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.