facebook

Хто повинен був “убити” Бабченка: “кілер” викрив себе і розповів про спецоперацію СБУ

Фейковим виконавцем “вбивства” російського журналіста Аркадія Бабченка був Олексій Цимбалюк. Саме він є тим колишнім бійцем АТО, якому заплатив гроші за скоєння злочину замовник убивства журналіста.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив сам Цимбалюк.

Зазначимо, раніше глава СБУ Василь Грицак розповів, що на виконання завдання російських спецслужб, організатор убивства Бабченка громадянин Г. запропонував своєму знайомому з числа колишніх АТОвців за грошову винагороду у 30 тисяч доларів здійснити цей злочин. Так, цим АТОвцем виявився Цимбалюк, який пішов на співпрацю з СБУ.

За словами “кілера”, він не бачить сенсу “шифруватися” після оприлюднення відеозапису отримання ним авансу за вбивство без зміни його голосу.

Цимбалюк також схвально оцінив роботу СБУ у справі про замах на Бабченка.




“Прекрасно, що у службі працюють талановиті молоді опери, до яких спокійно йдеш з інформацією про замовлення на вбивство. Звертаєшся і не боїшся, що тебе зіллють тим же замовникам за $$$$. Чесно, не знаю, як складеться моя доля далі, трохи на нєрві. Але точно знаю, що оперативник, який всю цю справу тягнув на собі, слідчий у справі – люди честі”
, – мовиться у повідомленні Цимбалюка.

Хто такий Олексій Цимбалюк?
Монах-волонтер, який брав участь у війні на Донбасі на стороні України. У 2006 році він прийняв постриг у монахи, і став називатися Аристархом. Спершу був ієродияконом у православній церкві Московського патріархату, потім – Київського. Розчарувавшись в обох, став монахом-відлюдником на Закарпатті. Станом на 2017 рік Аристарх, перебуваючи у чернечому чині, був волонтером на війні.

Читайте також:  В Одесі біля школи знайшли тіло жінки в мішку

Шукайте деталі в групі Facebook