facebook

“Комусь не догодив”: У Харкові спалили авто відомого активіста

В ніч з 30 на 31 травня у дворі житлового комплексу “Бурштиновий” на проспекті Тракторобудівників горів позашляховик Toyota Land Cruiser. Про це повідомляють в прес-службі ГУ ДСНС України в Харківській області.

За даними відомства, вогонь повністю охопив автомобіль. “Площа пожежі склала близько 6 квадратних метрів”, – уточнюють рятувальники.

Займання загрожувало також двом легковикам, які стояли по обидва боки від палаючого джипа, але, на щастя, поширення вогню не вдалося допустити. Через півгодини пожежникам вдалося повністю ліквідувати пожежу.

Тим часом в мережі з’явилося відео пожежі. Його виклав сам власник автомобіля – глава “Харківської самооборони”, член правління “Об’єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО” Віталій Тропачов.

 

За словами ДСНС, фахівці встановлять причини загоряння автомобіля. У мережі ж з’явилася інформація, що підпал пов’язаний з громадською діяльністю Тропачева.

 

Нагадаємо, в Харкові вночі масово горіли автомобілі. Два автомобілі знаходилися поруч, ще два – на відстані п’яти метрів один від одного.

Раніше в Харкові вночі невідомі палили автомобілі. Власники транспортних засобів заперечують приналежність до політичних партій.

Читайте також:  Що чекає на українців з 1 жовтня: ви навіть уявити не можете, скільки будете платити за газ і якими будуть пенсії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.