facebook

Стали відомі подробиці смертельної ДТП у Калуші – водій був під наркотиками

Вчора, 31 травня, близько 14-ї години у Калуші на вулиці Хіміків водій “Тойоти” під дією наркотиків насмерть збив 80-річного калушанина.



Отримавши по лінії «102» повідомлення, працівники поліції одразу виїхали на місце події, де було встановлено, що автомобіль марки “Тойота Корола”, чорного кольору, рухаючись вулицею Хіміків, від кільцевої розв’яки у напрямку вулиці Об’їзна, вчинив наїзд на велосипедиста, який рухався йому назустріч, повідомляють Калуському відділі поліції ГУ Нацполіції.

Згодом було встановлено, що за кермом перебував 34-річний раніше судимий калушанин. Від отриманих травм останній помер на місці. Винуватець ДТП зник з місця події на автомобілі, інформує Галка посилаючись на Вікна.

акож, як виявилось пізніше, він перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння.

Працівники калуської поліції оперативно встановили, що водій залишив автомобіль на території автовокзалу на вулиці Михайла Козоріса. Водія затримали в квартирі в провулку Шкільний.

Також було встановлено, що потерпілим велосипедистом виявився Заставний Леонід Федорович, 1938 року народження, мешканець Калуша.

На даний час водій атриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Читайте також:  Внаслідок ДТП на Франківщині перекинулася автівка (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.