facebook

На Прикарпатті горів “Мерседес” і деревообробне підприємство

За минулу добу на Прикарпатті виникло 9 пожеж, з них 4 сухої трави.

Про це Фіртці повідомили в ТУ ДСНС.

31 травня о 14:06 в місті Івано-Франківськ на вулиці Чорновола горіло сміття в сміттєвих баках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

31 травня о 17:19 в місті Городенка на вулиці Крушельницької виникла пожежа сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

31 травня о 17:25 в селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району сталось загорання готової продукції на території деревообробного підприємства. Вогнем знищено 50 м.куб. дошки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

1 червня о 03:50 в місті Тлумач на вулиці 1-ше Травня виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття житлового будинку та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

1 червня о 05:40 в місті Калуш на вулиці Сівецька сталось загорання легкового автомобіля марки «Мерседес». Вогнем знищено колесо та частково салон автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття виїжджали 4 рази на гасіння пожеж сухої трави в містах Надвірна, Калуш та в Коломийському і Надвірнянському районах.

Читайте також:  Чорна п’ятниця. На жаль мова не про масові знижки, а про жахливі самогубства

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.